Una nit refrescant i gratificant a les Barraques de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2019
La rosinca Ariadna Vieyra en un moment de la seva breu actuació a Barraques

La pluja prèvia, la jove talent Ariadna Vieyra i els DJ de Ràdio Flaixbac van portar una nit de Barraques molt refrescant, a la vegada que molt gratificant

Tenia 15 anys i ja ‘la vam descobrir’ per a la celebració del Dia Mundial del Càncer de 2018 com una futura estrella de la cançó. I un any i mig després l’Ariadna Vieyra va tenir l’oportunitat de cantar per al seu públic, el de Roses, des de l’escenari de les Barraques de la Festa Major.

Un públic incondicional, fins i tot alguns dels assistents portaven samarretes recordatòries del dia del debut d’Ariadna a Barraques, el qual va poder gaudir del torrent de veu que aquesta jove atresora. I és que Ariadna Vieyra va poder cantar, i els seus seguidors la van poder gaudir a Barraques “perquè el meu pare ha picat molta pedra per aconseguir-ho i l’Ajuntament de Roses s’ha portat molt bé amb nosaltres perquè el programa de concerts estava gairebé enllestit i ens van  poder incloure”, va confessar la jove cantant.

Fent un apariat, és de d’aquelles ocasions que l’administració pren una bona decisió. Un encert amb el que l’Ariadna Vieyra va oferir un repertori de temes cantants “en castellà i en anglès de Sebastian Yatra, Morat, Aitana i Ariana Grande”, entre d’altres. No molts més, perquè Vieyra només va tenir poc més de mitja hora, que va saber a poc, per mostrar que té un gran futur, si la sort l’acompanya , en el món de la música.

Festa Major de Roses 2019
Els Va Parir Tour de Ràdio Flashbac van oferir quatre hores d’espectacle i música

I el bon sabor de boca que va deixar l’Ariadna va continuar amb l’equip del Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, composat per Carles Pérez, presentador del programa ‘El matí la mare que el va parir’, l’Andreu Presas, locutor de’ Les matinades del Flaixbac’, Jordi Planes, que està en antena cada tarda des de les 14 a les 17 hores i l’animador El Gran German.
I tots quatre, acompanyats de l’Alberto Rey i la mascota Yabadumbi, van oferir un espectacle de 4 hores “en el que tota l’estona van passant coses, mai l’escenari queda buit i on l’espectador no té temps d’avorrir-se”, va dir Planes minuts de pujar a l’escenari.

I no va mentir en Jordi Planes, perquè la gent no va tenir temps d’avorrir-se ja que els professionals radiofònics van interacturar en tot moment amb el públic regalant-li, a més, samarretes, llaminadures i tot el que tenen previst regalar els nois de Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac.

Així, la pluja prèvia, el talent d’Ariadna Vieyra i la marxa dels Va Parir Tour van oferir una nit refrescant de Barraques, que va esdevenir una nit molt gratificant.