Una operació antidroga a Roses acaba amb 2 detinguts

Dispositiu Policia Local de Roses i Mossos d'Esquadra

Els dos homes detinguts per la Policia Local de Roses i els Mossos d’Esquadra estaven en situació de requeriment de localització judicial

Dispositiu Policia Local de Roses i Mossos d'EsquadraLa nit del passat divendres, 23 de novembre,, va tenir lloc a Roses un dispositiu policial per diversos carrers del centre del municipi.
El dispositiu va comptar amb la participació coordinada d’agents de la Policia Local de Roses, de l’unitat canina de Mossos d’Esquadra, de l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de l’Àrea Bàsica Policial de Roses.

Els efectius van iniciar l’operació al voltant de les 20 h del vespre, recorrent diversos carrers i locals del nucli del municipi. L’actuació va finalitzar amb la identificació de 18 persones i l’aixecament de 8 actes administratives per tinença d’estupefaents i incompliment de la llei 1/1992 sobre Protecció de la Seguretat Ciutadana. També es van poder identificar 2 persones sobre les quals requeia una ordre de localització judicial, i es va procedir a la seva detenció.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, valora molt positivament l’actuació policial, destacant que “aquests dispositius conjunts ens permeten actuar de forma molt resolutiva des del moment en què es detecten conductes delictives, evitar que aquests focus adquireixin una major dimensió i actuar abans que el problema es faci més gros. Un cop més, queda demostrada l’efectivitat de la coordinació policial entre els diferents cossos de seguretat”.