Una paella es queda tota la nit al foc i provoca un incendi en un pis de Roses

Incendi en un pis de la plaça Santa Pere de Roses
Un vehicle dels Bombers de Roses aparcat al carrer Francesc Maciò perquè a la plaça Sant Pere ja no hi havia lloc amb les 5 dotacions restants desplaçades

Els veïns i residents del pis, un matrimoni amb els seus dos fills, no han patit cap dany personal gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local de Roses

A les 5:33 hores d’aquesta passada matinada els Bombers de Roses han estat alertats que sortia fum d’un segon pis de l’edifici nº 7 de la plaça Sant Pere.

Sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc on ja hi eren diferents agents de la Policia Local de Roses, que en arribar han vist sortir fum per sota la porta, la qual han tirat avall en no contestar ningú.
“Hem sentit molts de cops en una porta durant uns 5 minuts i després un gran soroll, que és segurament quan la policia ha hagut de tirar-la avall perquè els veïns hi eren dormint i no es despertaven”, ha afirmat una altra veïna de l’edifici.

En entrar al pis, els agents de policia s’han trobat als residents de l’immoble, un matrimoni amb els seus dos fills, els quals han estat desallotjats, mentre que els Bombers han pogut comprovar que el foc s’havia originat a la cuina, concretament en una paella que cremava en quedar-se per un descuit tota la nit al foc.
A la resta de veïns de l’edifici se’ls ha indicat que es quedessin dins de casa seva amb les portes i finestres tancades.

A les 7:32 hores, després d’extingir el foc i ventilar la casa i tot l’edifici, els Bombers han permès als inquilins tornar al pis i han donat per finalitzar el servei.

Des del cos d’emergències s’ha volgut deixar constància que la ràpida intervenció dels agents de la Policial Local en tirar la porta avall ha estat una acció decisiva en el benestar actual de les persones ocupants de l’habitatge.