Una professora de Roses exposa la seva obra al Consell Comarcal

Montserrat Griera

Montserrat Griera és una barcelonina que viu a Figueres i treballa a Roses. Els alumnes de 1er i 2on d’ESO que han desenvoluopat els seus estudis des de 2009 al Centre Escolar Empordà del Vila Rosinca la coneixen sobradament, ja que és professora des de fa tres anys de  Dibuix en les classes de Visual i Plàstica. Una assignatura amb prou coneixements per inmpartir-la gràcies a la seva llicenciatura en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i el Certificat d’Aptitud Pegagògica de Visual i Plàstica per l’Institut de Ciències de l’Educació del mateix centre universitari.

Però Griera, a banda de dedicar-se a la docència, també és dedica a l’art, “on trobo el camí a la realització personal i individual”.

Una disciplina a la qual dedica el seu temps lliure per a crear les seves pròpies obres. I ara ha arribat el moment de presentar els seus treballs al gran públic. Una possibilitat que li ha donat el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Obra de Montserrat Griera

La sala d’exposicions de la institució altempordanesa acull fins al 28 de setembre una exposició de pintura de Montserrat Griera, una artista que s’autodefineix com “una persona creativa i m’agrada tot allò que es pot fer a través de les mans, ja sigui el dibuix, la pintura, les manualitats o la costura. També conec de molt a  prop la fotografia i la il·lustració”.

A l’exposició, l’artista presenta algunes de les seves obres plàstiques més recents “com a exemple del meu treball”.

La mostra es podrà visitar durant l’horari habitual d’obertura de les oficines del Consell, és a dir de les 8 del matí a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, excepte festius.