Una quinzena de vilatans agreixen la feina del personal de la Residència Pi i Sunyer de Roses envers la gent gran

Residència Pi i Sunyer de Roses
A dalt, el personal de la Residència Pi i Sunyer i a sota els vilatans que els van voler reconèixer la seva tasca i esforç envers els avis i àvies de Roses

En un acte portat a terme ahir al matí van voler agrair l’atenció i cura que el personal del centre geriàtric de Roses té envers els residents saltant-se els seus dies de festa i doblant torns a causa de la manca de personal per culpa del coronavirus

Aquesta segona onada del virus de la Covid-19 s’està vivint de manera molt difícil i complicada a la Residència Pi i Sunyer, donat a un brot del coronavirus que es va donar aquest passat mes d’octubre.
Una residència on tant el seu director, Josep Marés, com les treballadores sanitàries treballen com un veritable equip en l’atenció i cura dels residents, tot i la manca de personal a causa, precisament, del maleït virus. Tant és així, que les treballadores han decidit saltar-se els seus dies de festa i doblar els seus torns per a que cap avi i àvia del centre quedi en cap moment desatès.

Un esforç que ahir al matí van voler agrair una quinzena de vilatans plantant-se a les portes de la Residència. “Donat als darrers esdeveniments a causa del coronavirus i que hem conegut arran de les informacions de diferents mitjans hem volgut venir aquí per mostrar tot el nostre suport i ànims a tot el personal de la Residència per cuidar dels nostres avis, que sabem de bona font que els cuiden bé”, va manifestar Mercès Fàbrega, una de les  persones que van portar a terme aquesta acció d’agraïment, i que va fer a través d’un micròfon i altaveu cedits per en Josep Lluís Martos, per dir-les un eloqüent “venim a donar-vos les gràcies i seguiu així, que ens en sortirem. Moltes gràcies!”.

Unes paraules que, evidentment, van ser sentides des de dins de la residència, per la qual cosa les treballadores, algunes des de les finestres, i el director de la Residència Pi i Sunyer, Josep Marés, van sortir per, així mateix, agrair aquest de suport per part de la ciutadania. “El que necessitem ara, és això, ànims, i el fet que un matí de diumenge vinguin aquí a donar-te mostres de suport pel que estem fent en uns moments tant complicats com els que estem vivint ara a la Residència, s’agraeix molt”, va expressar Marés, que va remarcar que ara només queda que “lluitar i lluitar contra el virus, i tot i que és molt complicat no hi ha paraules d’agraïment per la gent que està aquí dins treballant. Durant la primera onada ja ho vaig dir, però ara encara més, perquè les treballadores, a causa de la manca de personal, porten molts de dies sense festa, amb tot el que això significa, per a que els avis i àvies no quedin mai desatesos”.

Com ja han passat 15 dies des del brot que es va registrar a la Residència Pi i Sunyer, Josep Marés, confia que durant aquesta setmana, si donen negatiu a les proves PCR, algunes de les treballadores es puguin reincorporar a la feina.

Segons van dir grup de veïns, aquest acte d’agraïment envers el personal del centre geriàtric de Roses el portaran cada diumenge a les 12 hores.