Una revista, una col·lecció i un volum, 3 publicacions de la Càtedra Roses d’Arqueologia

Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic

Publicacions de la Càtedra Roses d'Arqueologia que es presentaran a Ca l'Anita el 3 d'abril

Publicacions que es presentaran la setmana vinent al Centre Cultural de Ca l’Anita

Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic
Publicacions de la Càtedra Roses d’Arqueologia que es presentaran a Ca l’Anita el 3 d’abril

El dimecres 3 d’abril tindrà lloc a Ca l’Anita de Roses la presentació de les publicacions creades per la càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni arqueològic: la revista Rodis, la col·lecció Guies del Patrimoni Cultural de Roses i el volum Les monedes romanes baiximperials de Roses.

Una de les principals funcions de la càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni arqueològic és la difusió de la recerca. Per assolir aquest objectiu, la càtedra –en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses i la Fundació AGBAR- ha impulsat tot un seguit de publicacions destinades a donar a conèixer la recerca que s’està desenvolupant en l’àmbit de l’arqueologia medieval i moderna a nivell nacional i internacional. 

La presentació s’iniciarà a les 19.30 h. Participaran en l’acte l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el director de la càtedra Josep Burch. A continuació (20 h), tindrà lloc la xerrada “Les monedes romanes baiximperials de Roses”, a càrrec de Marc Bouzas i, a les 20.15 h, Lluís Palahí oferirà la xerrada “El monestir de santa Maria de Roses”.