Una rosinca va participar amb 17 joves més de l’Alt Empordà al curs de Lleure Infantil i Juvenil de Llançà

Joves participants del Curs de Lleure Infantil i Juvenil

El curs complert va constar de 100 hores, realitzades a la Casa de Cultura de Llançà i s’ha de complementar amb 150 hores de pràctiques

Joves participants del Curs de Lleure Infantil i Juvenil
Participants del Curs de Lleure Infantil i Juvenil

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal i l’Escola de Formació en el Lleure L’Empordà, van organitzar conjuntament, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà, un curs intensiu de monitors i monitores de lleure.

El curs es va desenvolupar aprofitant les vacances de Nadal i Cap d’Any a la Casa de Cultura de Llançà i va continuar al llarg del passat mes de gener.

Núria Francisco, rosinca de 18 anys, va participar en el curs juntament amb altres 17 joves de l’Alt Empordà amb l’objectiu d’obtenir una sortida laboral en un futur a curt termini, “sí, de fet jo ja tinc el títol de pre-monitor, que vaig fer perquè m’agrada molt treballar amb la mainada, i ara amb el de monitor tens més possibilitats de que t’agafin per treballar en un Casal, per exemple”, ha afirmat la Núria.

El curs contemplava una part de formació teòrica de 100 hores i unes pràctiques de 150 hores, que un cop superades els permetrà als joves assistents al curs obtenir el títol de monitor, prèvia presentació de la corresponent memòria.

A més, aquest curs ha atorgat a cada participant de cinc a vuit crèdits universitaris segons els centres.

La cloenda del curs es va fer a la casa de colònies Els Estanys de Capmany.