Inici Ensenyament Una seixantena de nens participen als primers tallers de la 3ª edició...

Una seixantena de nens participen als primers tallers de la 3ª edició de l’Aprenem Jugant

El mag Xevi ensenyant trucs als nens i nenes que van participar al programa Aprenem Jugant

Es va van iniciar al col·legi Narcís Monturiol quatre tallers relacionats amb la màgia i la ciència

El mag Xevi ensenyant trucs als nens i nenes que van participar al programa Aprenem Jugant

La cèl·lula, una fàbrica ben organitzada, 3,2,1: Ens enlairem!, CSI: Assassinat, empremta genètica i investigació i un quart d’Il·lusionisme van ser els tallers del projecte Aprenem Jugant que es van iniciar dissabte al col·legi Narcís Monturiol, i que es van desenvolupar durant matí i tarda.

Una seixantena de nens van participar als diferents tallers, la qual cosa va ser valorada “molt positivament” per la regidora d’Educació de Roses, Sílvia Useros.

Aprenem Jugant, que enguany arriba a la seva tercera edició, és un programa d’activitats educatives impulsat des de l’àrea d’Ensenyament i que engloba diverses propostes enfocades a facilitar a l’infant i jove, d’una manera dinàmica i  entretinguda, i durant el seu temps lliure,  l’accés al coneixement.

El que més atrau, però de tots els tallers és, sens dubte, el de Màgia impartit pel Mag Xevi, el qual “m’encarrego d’endinsar als nens i nenes en aquest món meravellós de la il·lusió i la màgia”, a més d’explicar-lis la història de màgia a Catalunya dels darrers anys i evidentment a ensenyar-li a la mainada alguns dels seus trucs “què és el que més els hi agrada”. Per assistir al taller d’aquest mag, propietari de l’únic Museu de Màgia (Santa Cristina d’Aro) guardonat i reconegut per la FSIM com el més gran i original a nivell mundial, es van haver d’ampliar les places davant la demanda per part del petits estudiant de Roses.

“El proper 22 de novembre farem el taller de Contaminació i repetirem el de l’Il·lusionisme, i el 29 el tallers d’Estranyes Criatures, Arbres que parlen d’edat, l’Interactiu dels sentits i un Joc de Rol sobre investiga l’olfacte”, va avançar Useros

Exit mobile version