Una setantena d’artistes relaten el confinament en càpsules de vídeo aconseguint més de 45.000 reproduccions a les xarxes

Empordoneses

Muntatge d'algunes vídeo-càpsules enregistrades pels artistes

En concret, han estat 29.000 reproduccions a Facebook i 16.000 a Instagram; i 42.000 visualitzacions a Facebook, i 23.000 a Instagram

Ara fa dos mesos, concretament el 20 d’abril, Empordoneses va demanar als membres de la seva comunitat artística que enregistressin unes vídeo càpsules d’un minut de durada en les quals havien d’explicar en format de testimoni audiovisual com afectava el confinament a la seva tasca creativa.

La iniciativa ha arribat a la seva fi aquesta setmana tot coincidint amb el retorn a la Fase 3 del desconfinament, i des de l’organització han destacat que “la podem qualificar d’exitosa”.
Al llarg d’aquestes vuit setmanes més de 70 creatius de tot el país, ja sigui, pintors, escultors, historiadors, filòsofs, escriptors, etcètera… han gravat vídeos des dels seus tallers i estudis relatant les dificultats o oportunitats que el període de confinament els oferia.
Aquests petits curtmetratges han estat compartits a les xarxes socials d’Empordoneses (Facebook i Instagram) aconseguit un total de 45.000 reproduccions, i més de 65.000 visualitzacions.
En concret, 29.000 reproduccions a Facebook, i 16.000 a Instagram; i 42.000 visualitzacions a Facebook, i 23.000 a Instagram. I la xifra va creixent.
Des de l’organització volen  “agrair la implicació de la comunitat artística per participar en aquesta iniciativa que servirà com a testimoni audiovisual de com s’ha viscut un dels períodes més rellevants de la nostra historia recent. Per tot això,  tant als artistes participants com a l’audiència que n’ha gaudit només ens queda dir-los: GRÀCIES!”.