Una setantena de pescadors d’arreu el país i el sud de França van participar al VII Open de Pesca Golf de Roses

VII Open de Pesca Golf de Roses

El podi del VII Open de Pesca Golf de Roses amb el regidors de l'Ajuntament de Roses

El pescador d’Olot Viti Alonso s’emporta la victòria al VII Open de Pesca Golf de Roses

VII Open de Pesca Golf de Roses
El podi del VII Open de Pesca Golf de Roses amb el regidors de l’Ajuntament de Roses

El passat dissabte, 30 de juny, es va celebrar el VII Open de Pesca Golf de Roses, organitzat pel Club de Pesca Esportiva Roses La Perola. Setena edició d’aquest certamen de pesca en la especialitat de Surfcàsting (que es fa des de la mateixa sorra de la platja), en la que uns 70 pescadors vinguts d’arreu de Catalunya i sud de França van omplir les platges de Santa Margarida del Salatar.

La prova es va iniciar a les 9 del vespre, després que el regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández, encengués el coet que donava la senyal d’inici, finalitzant a les 2 de la matinada, per tot seguit fer la pesada, que va donar com a guanyador al pescador d’Olot Viti Alonso.
En segona posició va quedar José Gómez, tancant el podi el gironí Miguel Àngel Haro, El Piraña.

El lliurament de trofeus el va portar a terme el mateix regidor d’Esports de Roses, acompanyat en aquesta ocasió per un altre regidor, José Manuel Álvarez.

El CPE Roses La Perola va voler agrair la col·laboració tant de l’Ajuntament de Roses com de les diferents botigues de pesca i comerços (Gran Kaptura, L’Art de la Pesca, Esports L’ham, Pesca Maresma, Pescadors de Roses i Fruites Santiago) que hi van posar el seu gra de sorra amb els diferents obsequis que van rebre els participants d’aquest VII Open de Pesca Golf de Roses.