Una timba de pòquer emplena el teatre de Roses

Teatre de Roses
Un moment de 'La partida', obra que va acollir el teatre de Roses

‘La partida’, de pòquer,  interpretada per sis ‘monstres’ de l’escenari, va triomfar a Roses

Teatre de Roses
Un moment de ‘La partida’, obra que va acollir el teatre de Roses

Posem-nos en situació. L’escenari del teatre de Roses convertit en un restaurant, ‘La Carta’ per a més senyes. Un restaurant regentat per l’Esteve, interpretat per Ramon Madaula. Un restaurant el qual tots els dissabtes a la nit s’organitza una timba de pòquer. A la mateixa participen el mateix Esteve, el seu fill Carles, que dóna vida Oriol Vila, el cuiner Santi, interpretat per Joan Carreras, els dos cambrers del local en Maxi, el mediàtic Marc Rodríguez per la seva aparició a Crakòvia de TV3, i en Frankie, interpretat per Andrew Tarbet. Però en aquesta ocasió també es va apuntar a la partida Ash, personatge que dóna vida Andreu Benito, un jugador professional amb el qual Carles ha contret un fort deute de joc.

Així, sis jugadors compulsius de pòquer van emplenar l’auditori de la sala teatral. Més de 300 persones que van ser testimonis d’una partida en la que van aflorar les pors, les frustracions i els somnis de tots sis a mesura que les cartes els canviava, en questió de segons, l’alegria per la desesperació d’haver-ho perdut tot, o la tensió per l’eufòria per haver aconseguit el contrari, és a dir, no haver perdut.

Una partida interpretada per sis monstres dels escenaris que van fer gaudir d’una molt bona de teatre a Roses, ‘La Partida’