Una trentena de rosincs assisteixen al Taller organitzat per la Fundació Roses Contra el Càncer

Fundació Roses Contra el Càncer
Un moment del Taller impartit pel Dr. Josep Mª Busquets

La planificació anticipada de l’atenció: les voluntats anticipades’, és el títol del Taller que va organitzar, ahir dijous, la Fundació Roses Contra el Càncer amb el Pla Director Sociosanitari de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de la FECEC i el CAP de Roses

Fundació Roses Contra el Càncer
Un moment del Taller impartit pel Dr. Josep Mª Busquets

Un taller que va estar obert a tothom i al qual van assistir unes 30 persones, entre  malalts, professionals, familiars i voluntaris oncològics.

El Dr. Josep Mª Busquets, responsable de Bioètica del Departament de Salut, va explicar amb profunditat quin és el procés de la planificació anticipada de l’atenció i com es realitza el Document de Voluntats Anticipades. “Una eina molt útil per a poder expressar la nostra voluntat fins a l’últim moment de les nostres vides, assegurant-nos així, que les cures mèdiques i sanitàries que rebrem siguin les que realment volem”, va assenyalar Busquets

En cas que algun malalt oncològic de Roses i/o familiar estigui interessat en rebre més informació al respecte, es pot adreçar a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (C/Gravina,26 de Roses), on li podran aclarir dubtes, i en cas necessari, ajudar en la gestió del Document de Voluntats Anticipades.

Qualsevol vilatant de Roses que estigui interessat en realitzar el seu Document de Voluntats Anticipades també es pot adreçar al CAP de Roses on li donaran la informació necessària i li facilitaran la gestió del registre del document.