Una trentena d’empreses en el primer Networking de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

Moment del Networking organitzat per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

Empreses d’allotjament i activitats van presentar les seves propostes de cares a la temporada turística que s’obrirà en Setmana Santa

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
Moment del Networking organitzat per l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

Una trentena d’empreses d’allotjament i d’activitats han participat aquesta setmana en el Networking organitzat per l’Estació Nàutica Roses- Cap de Creus. L’acte, obert pel president de l’entitat, Miquel Gotanegra, té com a objectiu estimular el contacte i les relacions entre les empreses assistents que estan associades a l’entitat, a través d’aquesta fórmula considerada una de les més efectives per donar-se a conèixer. Hi van assistir una vintena d’empreses d’allotjament i una desena d’activitats.

L’Estació Nàutica destaca l’èxit de la iniciativa, que es va dur a terme per primera vegada, i que va permetre que les empreses d’activitats poguessin presentar i promocionar el seu producte o servei davant les que ofereixen allotjament.

A la vegada, també va possibilitar que les d’allotjament es poguessin posar al dia en quan a l’oferta d’activitats que es pot du a terme a Roses durant tot l’any i als municipis del voltant i , d’aquesta manera, poder informar-ne als seus clients . El networking es va dur a terme a la sala d’actes del Port de Roses.

Descomptes del 50 % a la piscina municipal de Roses

L’Assemblea ordinària de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus ha acordat aquesta setmana, entre altres coses, signar un convenir amb la piscina municipal de Roses per tal que les empreses d’allotjament associades a l’entitat puguin oferir als seus clients un descompte del 50% per utilitzar les instal.lacions municipals.