Una vintena de joves clouen el curs de Monitors de lleure infantil i juvenil a Vila-sacra

Oficina Jove de l'Alt Empordà

Alguns del joves participants al curs de Monitors de lleure infantil i juvenil al passat Nadal

El curs de Monitors, intensiu de 250 hores, s’ha desenvolupat durant les vacances de Nadal

Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Alguns del joves participants al curs de Monitors de lleure infantil i juvenil

Un total de  21 joves de l’Alt Empordà han completat la formació teòrica de 100 hores i unes classes pràctiques de 150 hores del curs de Monitors de lleure infantil i juvenil.
Una formació que ha permès als joves assistents obtenir el títol de Monitor, prèvia presentació de la corresponent memòria.
D’altra banda, el curs ha atorgat a cada participant de cinc a vuit crèdits universitaris segons els centres. Val a dir que tres dels assistents van realitzar el bloc D-1 del curs de directors de lleure.

Organització conjunta a tres bandes
L’organització d’aquest nou curs de Monitor de lleure infantil i juvenil ha anat a càrrec de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal i l’Escola de Formació en el Lleure L’Empordà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-sacra.
Una organització a tres bandes d’una formació intensiva, tant pràctica com teòrica, perl que respecte al món laboral en l’àmbit del lleure dirigit als infants i la població juvenil. El curs es va desenvolupar aprofitant les vacances de Nadal i Cap d’Any i es va cloure dissabte passat, 11 de gener, amb les pràctiques de lleure realitzades a la casa de colònies El Ginebró, a Vilopriu.