Una vintena de nens i joves participen el Casal Infantil de Nadal de Roses

Casal Infantil de Nadal de Roses

Participants del Casal Infantil de Nadal de Roses

Casal Infantil de Nadal que es desenvolupa l’Escola Narcís Monturiol

El passat 23 de desembre es va inaugurar el Casal de Nadal que anualment organitza l’Ajuntament de Roses i que, com en els darrers anys, es desenvolupa a l’Escola Narcís Monturiol tots els dies laborals de les festes de Nadal.

Un Casal en el que participen una vintena de nens i nenes d’entre 3 a 12 anys en horari de 9 a 13 hores amb possibilitat de fer ús del servei de menjador, a més de la mainada i joves de l’Associació Tramuntanets.

Per a la regidora d’Esports, Vero Medina, “aquest Casal Infantil de Nadal és una molt bona oportunitat per fomentar els valors del companyerisme i l’amistat a la vegada que es diverteixen participen en els diferents jocs o tallers de manualitats que organitzen els monitors d’aquest Casal”.

Les famílies de cada nen i nena participant al Casal Infantil de Nadal de Roses han hagut de pagar la mateixa quota dels darrers anys, és a dir, 50 €, mentre que el preu de menjador ha estat de 6 € per dia; i els dies concrets en el que s’ha celebrat han estat els dies 23, 24, 27 de desembre, i els propers que es farà seran el 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener.