Una vuitantena de persones es solidaritzen amb FADIR marcant-se un ball a la Sala SUF

El primer ball benèfic de FADIR, celebrat a la Sala SUF, va esdevenir un èxit

Unes 40 parelles, o el que és el mateix, uns 80 ballarins i ballarines, van participar ahir al Ball Benèfic de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) que es va celebrar a la Sala SUF

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) va organitzar ahir, Divendres Sant, el seu primer ball benèfic per tal de recaptar fons amb l’objectiu de poder adquirir un nou vehicle, i donar la jubilació definitiva al que van tenen actualment i que van comprar de segona mà, ara fa 24 anys.
La idea és poder aconseguir un que incorpora bosses isotèrmiques per separar el menjar calent del fred i amb el qual volen augmentar la qualitat dels més de 4.000 serveis de menjar a domicili que FADIR fa a l’any.

I la gent de Roses, com sempre que se li demana, va respondre, “sí, han vingut cap a 80 persones, que està molt bé, ja que és un xic menys de les que assisteixen a les activitats que fa la SUF, que són un centenar. I està molt bé també, tenint en compte que es Divendres Sant, que pot ser esdevingui un dia no molt adient per organitzar aquest tipus d’activitats en ser l’inici de les vacances de Setmana Santa, però com va poder disposar, gràcies al president de la Societat d’Unió Fraternal, Vicenç Brujat, d’aquest dia, el va volem aprofitar”, va explicar Manel Pulleiro, coordinador de FADIR.

Un ball en el que la música va anar a càrrec de Joan Bram, el qual també va voler solidaritzar-se amb la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, sent-hi a la Sala SUF per un preu realment simbòlic.
El ball es va iniciar a les 17 hores, fent una mitja part on es va oferir als ballarins i ballarines una mica de berenar, on a més, també es va posar disposició dels assistents unes tasses amb el logotig de FADIR, per tal d’ajudar també a la causa.

Donat l’èxit d’aquest primer Ball Benèrfic de FADIR, Manel Pulleiro no descarta fer una segona edició del mateix.

Exit mobile version