Unes 160 vilatans han presentat, fins al moment, el seu projecte en els Pressupostos Participatius de Roses

Pressupostos Participatius de Roses

La data límit per presentar projectes d’inversió als Pressupostos Participatius és el proper 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi

Pressupostos Participatius de RosesActualment Roses es troba en un procés de participació ciutadana per als pressupostos de l’any 2019, en el qual els vilatans han de presentar els seus projectes per a que l’Ajuntament inclogui una partida de 300.000 €.

Fins l’actualitat “han estat 160 les propostes que s’han presentat, sent 146 les rebudes via telemàtica a través del web, i la resta, 14, s’ha fet presencialment introduint-les a les urnes que hi ha ubicades per a tal motiu al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), l’Oficina de Turisme i la Biblioteca Municipal”, ha explicat el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés.

Data límit de presentació de projectes: 23 d’abril

Danés, vol recordar a totes les persones que tenen intenció de presentar el seu projecte i encara no han efectiva la seva presentació “tenen temps fins al 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi, per presentar, com a màxim, tres projectes, per tirar endavant el guanyador en els pressupostos de l’any vinent”.

Per presentar els projectes telemàticament s’ha de fer a www.tudecideixesroses.cat

Fòrum Ciutadà: 5 de juny

Un cop tancat el termini de presentació, s’obre un temps per a que els serveis tècnics de l’Ajuntament estudiïn si són viables els projectes i compleixen els requisits del Reglament dels Pressupostos Participatius.

Els projectes vàlids es presentaran en el Fòrum Ciutadà que se celebrarà el dia 5 de juny al Teatre Municipal, i se seleccionaran “els 15 o 20 projectes que passarien a la fase final, dels quals un seria l’escollit per a la ciutadania mitançant una votació”, ha explicat el regidor d’Hisenda de Roses.

Cal destacar que, a diferència de l’any passat, els projectes que s’han presentat són per fer inversions, que és el que es demana al Pressupostos Participatius de Roses.