Unes 250 persones de Roses fan costat a la quina solidaria de la Residencia Pi i Sunyer i FADIR

Una quina solidària que va recaptar un total de 1.800 € que revertiran en activitats per a la gent gran de Roses

Quina solidària a Roses
1.800 € va recaptar la quina solidària organitzada per l’A.E. Roses en favor de FADIR i la Residència Pi i Sunyer

La resposta de la gent de Roses per participar a la quina solidària en favor de la Residència Pi i Sunyer i FADIR, “ha estat molt bona”, va dir Sergi López, president de l’A.E. Roses, entitat que va organitzar desinteressadament aquesta quina. I de igual manera es van expressar el coordinador de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, Manel Pulleiro, i el director del centre geriàtric, Josep Marés, “estem molt contents de la resposta de la gent de Roses, que no falla mai, el que suposarà una injecció econòmica per desenvolupar les activitats envers la gent gran”.

I la bona resposta de la gent va fer que es recaptessin, un cop descomptades les despeses, 1.800 euros, que permetran continuar portant a terme les activitats que organitza a l’exterior la Residència Pi i Sunyer dirigides als usuaris i residents, i per la qual cosa es fa imprescindible, també, el servei de transport que ho fa FADIR.

Tant Pulleiro com Marés es van mostrar “molt agraïts amb l’Agrupació Esportiva Roses per organitzar-nos aquesta quina solidària, perquè sense la seva ajuda no podríem continuar donant un servei a la nostra gent gran”.

Cal a dir que la quina solidària d’ahir va ser molt similar a les altres que organitza l’A.E. Roses durant l’època de Nadal, “l’únic que ha variat han estat els premis de les línies i de la quina extra, ja que han estat donacions de l’empresariat, llavors el premi de la línia és un petit lot dins d’una bossa del Banc Santander i l’extra es composa d’un total de 35 regals, esdevenint un panera molt completa”, va dir el president de l’A.E. Roses.

Els representants de les tres entitats, Josep Marés, Manel Pulleiro i Sergi López es van mostrar disposats a ajuntar forces de nou l’any.