Unes 30 persones ja s’han apuntat a la Borsa de Voluntariat creada per l’Ajuntament de Roses

Roses
L’Ajuntament de Roses ha activat un protocol d'actuació per a la coordinació de les accions que es puguin impulsar solidàriament a fi de garantir la seguretat de tothom / Foto: Ajuntament de Roses

L’Ajuntament de Roses ha creat aquesta Borsa de Voluntariat per coordinar accions amb les entitats assistencials del municipi

Una trentena de persones s’han apuntat en només 24 hores a la Borsa de Voluntariat creada per l’Ajuntament de Roses per a la coordinació d’accions dirigides a l’atenció de persones en risc i col·lectius vulnerables, davant la situació d’emergència sanitària provocada pel COVID-19. L’objectiu és garantir aquesta atenció donant suport a les accions impulsades pel món associatiu, vetllant perquè es desenvolupin de manera segura per a tothom.

Aquest mateix matí, l’alcaldessa de Roses i la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, s’han reunit amb les entitats assistencials del municipi (Creu Roja, Fadir, Cáritas, Tramuntanets i Fundació Roses Contra el Càncer), amb l’objectiu de coordinar les accions que es puguin impulsar solidàriament des de Roses, garantir la seguretat de tothom i establir els mecanismes de funcionament que resultin més eficaços.

En aquesta primera reunió, s’han posat en comú els diferents serveis que ofereix cada entitat, per tal d’assolir la màxima coordinació. A més, han fet arribar també a l’Ajuntament les seves necessitats, tant de material com de voluntaris. D’aquesta manera, el consistori ha començat a partir d’avui mateix, a posar-se en contacte amb els primers voluntaris de la borsa creada, perquè aquests puguin incorporar-se als serveis establerts.

Les persones interessades a apuntar-se a la Borsa de Voluntariat, poden fer-ho a través del telèfon 972 152 812 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o bé del correu electrònic alcaldia@roses.cat. Si ho desitgen, poden indicar professió, experiència laboral o assistencial i coneixements específics que puguin resultar útils en la present situació.