Unes actuacions de millora d’Adif obliguen a tallar el trànsit ferroviari entre Llançà i Portbou

El tall del trànsit ferroviari es produirà durant els pròxims tres dies, restablint-se el 2 de gener

Adif
Un TGV al seu pas per Llançà

Adif executarà entre demà dissabte, 29 de desembre, i l’inici del servei del proper dimecres, 2 de gener, obres de millora de la infraestructura entre Llançà i Portbou, a la línia d’ample convencional Barcelona-Girona-Portbou. Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, serà necessari interrompre el servei ferroviari en aquest interval.

Per tal de garantir la mobilitat dels clients dels serveis de les línies R11 (Barcelona – Portbou per Granollers Centre i Girona) i RG1 (Mataró –Portbou per Girona), Renfe establirà un servei alternatiu per carretera al tram Llancà – Cerbére. A la resta de la línia es prestarà el servei habitual.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es  (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif al telèfon mòbil, així com a les xarxes socials (@rodalies @renfe i @InfoAdif).

Millora de la infraestructura

L’objectiu d’aquestes operacions és optimitzar l’estat i els paràmetres geomètrics d’un tram metàl·lic de 190 m de longitud situat al terme municipal de Colera. Els treballs, que complementen els ja executats en aquest mateix punt, consistirà en l’adequació d’una de les piles i d’altres elements de l’estructura.

Un cop finalitzades aquests operacions, els treballs continuaran en la renovació de diversos elements de la superestructura de via, com encarriladores i aparells de dilatació, amb la previsió de culminar l’actuació durant el primer trimestre de 2019, el que permetrà suprimir la Limitació Temporal de Velocitat (LTV) existent actualment en aquest punt.