Uns 140 nens i nenes participen a la tradicional Trobada d’Escoles de Bàsquet del C.B. Roses

Trobada d’Escoles de Bàsquet del C.B. Roses

Foto de grup amb tots els equipis que van participar a la XII Trobada d’Escoles de Bàsquet del C.B. Roses

Una Trobada d’Escoles de Bàsquet a Roses que enguany ha arribat a la seva 12ª edició

Trobada d’Escoles de Bàsquet del C.B. Roses
Foto de grup amb tots els equipis que van participar a la XII Trobada d’Escoles de Bàsquet del C.B. Roses

El Club Bàsquet Roses va celebrar aquest passat diumenge la ja tradicional Trobada d’Escoles de Bàsquet, que es va desenvolupar al Pavelló Municipal d’Esports.

Una jornada d’esport al voltant de l’esport de la cistella que a Roses se celebra des de fa 12 anys, “sent una de les més emblemàtiques que organitzem com a club perquè són els més petits de la casa, que comencen a tenir contacte amb el món del bàsquet, i poder fer una trobada on es posen l’equipament oficial del C.B. Roses per primer cop, disputen partits amb àrbitres davant els seus pares, és molt especial per a ells”, va assenyalar el director esportiu del Club Bàsquet Roses, David Caselles.

Aquesta trobada esportiva, que no té cap vessant competitiva, ja que als partits no hi ha vencedors ni vençuts, també esdevé en un acte d’intercanvi social entre els jugadors dels diferents equips de la comarca i la demarcació de Girona que hi participen, ja que paral·lelament als nombrosos partits que es juguen, el CB Bàsquet organitza “diferents activitats lúdiques com inflables i jocs tradicionals per la mainada en els quals barregem els grups per a que tingui contacte amb altres petits fora del seu cercle de companys d’equip o amics”, va explicar Caselles.

Enguany, els nenes i nenes que van participar van ser un total de 138 pertanyents a 14 equips de diferents clubs de la demarcació de Girona: el Grifeu 1 i el Grifeu 2 de Llancà, l’Albera del Peralada, dos del C.B. Torroella de Montgrí, dos del C.B. Vilafant, el C.B. Cassanenc i tres dels amfitrions del Club Bàsquet Roses.

Trobada d’Escoles de Bàsquet

La Federació Catalana de Bàsquet, considerant que els jugadors i jugadores encara són molt petits per introduir-los en el món de la competició setmanal i, per tant, no disputen partits de cap lliga, impulsa aquestes trobades, que se celebren un cop arriba el bon temps amb la participació d’escoles de bàsquet d’arreu Girona.
En aquestes trobades els equips juguen entre 3 i 4 partits i no hi ha mai marcador, l’únic objectiu és que els jugadors/es s’ho passin bé, no el resultat.

Aquest proper cap de setmana se celebra la tercera al municipi costaner de Llançà, i al maig se celebrarà la quarta i última d’aquestes trobades escolars de bàsquet.