Uns 200 rosincs veuen en primicia el documental Pretty Sweet de Spike Jonze

Pretty Sweet, documental que gira al voltant del món del skate i realitzat pel prestigiós director de cinema i videos musicals, Spike Jonze es va poder veure en exclusiva als Cinemes de Roses

pretty_sweet1El rosinc Adrian Blanca és responsable de la botiga Four Children de Roses i líder dels skaters rosincs que dedica la seva vida al món del skate. Li agrada i és guanya la vida, a banda de la seva botiga, treballant en la customització de taules de skate i sabatilles, en la il·lustració o fent disseny tèxtil, entre d’altres tasques cretatives.

Els seus treballs ja han estat exposats en galeries com Colette, requerits per publicacions com  Staf Magazine o  Dogway i encarregats per marques com  Etnies,  Emerica o Element.

Adrian Blanca és un rosinc que transmet la seva passió per l’skate als joves rosincs. I ho fa desinteressadament.

pretty_sweetPer exemple, ahir a la sala 5 dels Cinemes de Roses, uns 200 rosinc joves i no tan joves van poder veure en primicia, gràcies a Blanca, el documental Pretty Sweet, el darrer treball del prestigiós director de videos musicals i cinema, Spike Jonze, que es va estrenar el passat 5 de desembre.

Ahir, 12 de desembre al voltants de 200 rosincs es van aplegar a la sala 5 del Cinemes de Roses per veure aquest treball de Jonze.

Blanca el va comprar, el documental, va llogar una sala de cinema i va convidar  a tothom, ahir al vespre, a veure’l de franc.

Un documental que sota el títol Pretty Sweet, tracta sobre el món del skate, on l’esmentat director Spike Jonze narra la vida, viatges i entrenaments des skaters professionals com Erik Koston Guy Mariano, Sean Malto, Marc Johnson, Elijah Berle, Jesus Fernandez, y Brian Anderson

Amb aquest darrer treball, Jonze recupera les seves arrels com director de videos musicals i a retornar als seus origens de skater. Perquè Jonze, a l’igual que Adrian Blanca, a la seva joventut praticava el skate, i sobretot, rodava escenes d’aquesta pràctica ludico-esportiva.