Inici Cultura Uns 200 rosincs veuen en primicia el documental Pretty Sweet de Spike...

Uns 200 rosincs veuen en primicia el documental Pretty Sweet de Spike Jonze

Pretty Sweet, documental que gira al voltant del món del skate i realitzat pel prestigiós director de cinema i videos musicals, Spike Jonze es va poder veure en exclusiva als Cinemes de Roses

El rosinc Adrian Blanca és responsable de la botiga Four Children de Roses i líder dels skaters rosincs que dedica la seva vida al món del skate. Li agrada i és guanya la vida, a banda de la seva botiga, treballant en la customització de taules de skate i sabatilles, en la il·lustració o fent disseny tèxtil, entre d’altres tasques cretatives.

Els seus treballs ja han estat exposats en galeries com Colette, requerits per publicacions com  Staf Magazine o  Dogway i encarregats per marques com  Etnies,  Emerica o Element.

Adrian Blanca és un rosinc que transmet la seva passió per l’skate als joves rosincs. I ho fa desinteressadament.

Per exemple, ahir a la sala 5 dels Cinemes de Roses, uns 200 rosinc joves i no tan joves van poder veure en primicia, gràcies a Blanca, el documental Pretty Sweet, el darrer treball del prestigiós director de videos musicals i cinema, Spike Jonze, que es va estrenar el passat 5 de desembre.

Ahir, 12 de desembre al voltants de 200 rosincs es van aplegar a la sala 5 del Cinemes de Roses per veure aquest treball de Jonze.

Blanca el va comprar, el documental, va llogar una sala de cinema i va convidar  a tothom, ahir al vespre, a veure’l de franc.

Un documental que sota el títol Pretty Sweet, tracta sobre el món del skate, on l’esmentat director Spike Jonze narra la vida, viatges i entrenaments des skaters professionals com Erik Koston Guy Mariano, Sean Malto, Marc Johnson, Elijah Berle, Jesus Fernandez, y Brian Anderson

Amb aquest darrer treball, Jonze recupera les seves arrels com director de videos musicals i a retornar als seus origens de skater. Perquè Jonze, a l’igual que Adrian Blanca, a la seva joventut praticava el skate, i sobretot, rodava escenes d’aquesta pràctica ludico-esportiva.

Exit mobile version