Uns 200 vehicles s’esperen a la 2ª Concentració de Clàssics de Roses

Concentració de Clàssics de Roses

Vehicles d'època en la 1ª Concentració de Clàssics de Roses / Foto: Arxiu

Els organitzadors esperen que el bon temps faci superar els aproximadament 150 vehicles que es van donar cita a la 1ª Concentració

Motor Club Tocats pels Clàssics
Vehicles d’època en la 1ª Concentració de Clàssics de Roses / Foto: Arxiu

A primera hora de la tarda està previst que arribin els primers vehicles, entre cotxes i motos, a la 2ª Concentració de Clàssics de Roses, organitzada pel Motor Club Tocats pels Clàssics de la Vila. Una trobada que tot i que tindrà el seu centre neuràlgic a l’antic càmping Bahía, està previst fer l’acte de benvinguda per part de l’alcaldessa de la Vila, Montse Mindan, al Castell de la Trinitat. S’aprofitarà el moment per fer una visita guiada pel recinte històric als participants d’aquesta segona concentració.

Ja de tornada al càmping Bahía hi haurà un espectacle musical que anirà a càrrec d’Eslabon Perdido, que donarà fi a la primera jornada de la trobada.

I diumenge és quan s’espera el gruix de participants de la 2ª Concentració de Clàssics de Roses, “que si el temps ens respecta, no com l’any passat que va ploure, esperem al voltant d’uns 200 vehicles d’època”, va afirmar el president del Motor Club Tocats Pels Clàssics de Roses, Rafael Ortiz. Alguns dels cotxes i motos provenen, segons Ortiz de França, “i hi ha un que potser que vingui d’Alemanya”.

I serà aquest dia de diumenge “quan farem una ruta prevista per la comarca on tenim previst parar al túnel de vent d’Empuriabrava per ensenyar les insta·lacions als participants”, va dir el Vocal del Motor Club, Josep Lluís Martos, per afegir que “ja a Roses seran els The Bazaga’s els que ofereixen un petit concert a la tarda abans de l’entrega de premis i trofeus”.

Cal destacar que tots els àpats que faran els participants seran a hotels, restaurants i bars de Roses, “amb els que qual hem parlat perquè col·laborin en un petit descompte en el menú, tot i que la recinte del càmping habilitarem una zona per a la gent que s’ha portat el seu menjar”, va especificar Martos.

Es tallarà l’Avinguda de Rhodes, a l’entrada de Roses, diumenge a la tarda durant una hora

Està previst diumenge a les 16 hores tallar l’Avinguda de Rhode, des de l’Elefant Blau fins a l’oficina de Turisme per a que els participants puguin exhibir els seus vehicles. Una exhibició que tindrà una durada prevista d’una hora.

PROGRMA 2ª CONCENTRACIÓ DE CLÀSSICS DE ROSES
Dissabte 9 de maig
16:30 hores Benvinguda i recepció dels participants a l’antic càmping Bahia
17:30 hores Recepció per part de l’alcaldessa de Roses al Castell de la Trinitat, amb copa de cava i visita guiada
19:00 hores Concert gratuït al lloc de la concentració a càrrec d’Eslabon Perdido
22:00 hores Sopar als hotels o restaurants col·laboradors amb la Concentració
Diumenge 10 de maig
9:00 hores Arribada i recepció dels participants, entrega dels dorsals i esmorzar
11:00 hores Ruta turística per la comarca
13:00 hores Entrega de regals, sorteig i concert a càrrec de The Bazaga’s
14:00 hores Dinar als restaurants col·laboradors o a l’espai habilitat com a pícnic per qui vulgui portar dinar
16:00 hores Exhibició dels vehicles a l’Avinguda de Rhode, entre l’Elefant Blau i l’Oficina de Turisme
18.00 Comiat dels participants