Fira de la Rosa de Roses

Uns 4 bilions de grans d’arròs es congreguen per donar de menjar als participants del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
Preparant l'arròs que va donar de menjar a les milers de persones participants, directament o indirectament, al Carnaval de Roses 2016

L’arrossada del Carnaval de Roses torna a esdevenir una festa gastronòmica

Carnaval de Roses 2016
Preparant l’arròs que va donar de menjar a les milers de persones participants, directament o indirectament, del Carnaval de Roses 2016

El dilluns de Carnaval de Roses ja hi ha ganes de menjar de plat, i si potser, calent, ja que durant els darrers dies l’alimentació dels participants ha consistit, principalment, d’entrepans de llom, saltxitxes, panxeta i pinxos, a part d’altres delícies culinàries que ens ofereix el porc. Un animal, vulguem o no, molt present a la nostra taula.

Així que ahir dilluns es van congregar al voltant de 4 bilions de grans d’arròs (bilió amunt bilió a baix), per oferir-se com a plat, calent, i donar de menjar tant als participants del Carnaval, que ho van fer a la sala annexa del Pavelló d’Esports, com als espectadors de la festa, els qual van poder gaudir de l’arròs al mateix pavelló.

Milers de persones van aparèixer per les dues instal·lacions municipals per degustar un arròs preparat per l’equip de cuiners de la Comissió de Festes del Carnaval comandat per l’Andreu Rodríguez, més conegut per tothom com en ‘Boque’.

Festa gastronòmica sota aixopluc

Des que fa un parell d’anys, el departament de Festes de Roses va decidir organitzar l’arrossada sempre al Pavelló en lloc al passeig marítim, per no haver de dependre de la meteorologia, l’arrossada ha esdevingut una veritable festa gastronòmica, amb milers de persones disfressades juntes al voltant d’una taula.

Assenyalar, però que a la sala on menjaven els participants del Carnaval van quedar moltes cadires buides, a causa que moltes colles reserven taula per després menjar-se l’arròs en un altre lloc. No així el Pavelló, que presentava un aspecte de ple total gràcies a la quantitat de francesos, sobretot, que es van citar allà per menjar arròs.

[fsg_gallery id=”239″]