Uns 80 Ferraris visitaran Roses aquest cap de setmana

Trobada Scuderia Ferrari Club Costa Brava

Una trobada organitzada per la Scuderia Ferrari Club Costa Brava farà que una vuitantena de cotxes de la prestigiosa marca Ferrari visiten aquest cap de setmana la Vila de Roses

Trobada Scuderia Ferrari Club Costa Brava

Les activitats previstes de la trobada organitzada per la Scuderia Ferrari Club Costa Brava a l’Alt Empordà està prevista la concentració d’uns 80 Ferraris a La Ciutadella, l’Avinguda de Rhode i el Port Esportiu de Roses.

Tot i que els components de la Scuderia Ferrari venen a participar a la 2ª Fira del Motor de Peralada, l’Empordà Racing Days, on aprofitaran per fer l’agermanament amb la Scuderia Ferrari Club Costa d’Amalfi, amb una participació de més de 80 unitats de Ferraris confirmats, el centre neuràlgic de la concentració serà Roses, on s’allotjaran els conductors. A la Vila rosinca portaran a terme diferents exhibicions, fet que permetrà a ciutadans i més prestigioses  del món.

Durant la seva visita, els participants tindran una sessió de signatura d’autògrafs per part del pilot de Llançà participant al campionat mundial de Moto 3, Isaac Viñales, les promeses del motociclisme, Marc Fort i Mac García, i de la nova joia del karting, el petit pilot de 5 anys de Ekaitz Elorz, que actualment entrena en el karting de l’Escala, on Fernando Alonso es va formar com a pilot.

El dissabte 27 d’abril, amb la desfilada de Ferraris des de l’Hotel Montecarlo fins al dic de recer del Port Esportiu, on s’exposaran, i des d’on prosseguiran a continuació la seva ruta fins a la Ciutadella de Roses. Un cop allà, el pati d’armes del recinte acollirà una exposició dels vehicles participants.

L’endemà diumenge, a partir de les 16,30 h, el tram de l’avinguda de Rhode que transcorre entre les rotondes de la carretera de Vilajuïga i de l’oficina de Turisme, serà l’escenari d’una gimcana on els conductors d’una vintena de Ferraris, hauran de demostrar les seves habilitats al volant realitzant diferents proves.
Per aquest motiu, i donada la projecció mediàtica (hi seran diferents mitjans de comunicació italians) que significarà per a la Vila aquesta trobada de la prestigiosa marca italiana de cotxes, l’Ajuntament, a petició dels organitzadors, va decidir treure el baden que hi havia a l’entrada de Rose per l’avinguda de Rhode, a l’alçada de l’encreuament amb el carrer Jaume Roig.