Uns disset joves de Roses entraran en el mercat laboral gràcies a la 3ª edició del workshop

Workshop de Rpses
Helena Sanés entrevistant a un candidat durant la 3ª edició del workshop de Roses

Set empresaris de Roses van oferir 17 ofertes de treball a setanta-tres joves candidat de la Vila gràcies durant la celebració de la 3ª edició del workshop

Workshop de Rpses
Helena Sanés entrevistant a un candidat durant la 3ª edició del workshop de Roses

Divendres es va celebrar al CAR Jove una altra edició del workshop organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses en el que 6 empreses de la Vila i una altra de Cadaqués van oferir als joves candidats disset ofertes de treball.
Set empreses que no van superar el nombre de l’any passat, quan van ser vuit, però si que van igualar la quantitat d’ofertes de feina. Un workshop molt ben valorat pels empresaris, com és el cas d’Helena Sanés, que era el primer cop que participava oferint dues possibilitats de treballar en el sector de la restauració, i que es va manifestar “molt contenta, perquè crec que és una bona experiència, tant per nosaltres els empresaris, que ens costa molt trobar gent jove per treballar, com pels propis nois i noies, que els costa molt trobar feina”. Sanés va afirmar que va entrevistar a “molta gent” i va assegurar que “crec que podrem agafar dos o tres persones de les que hem entrevistat”.

En total es van presentar al voltant de 80 curriculums, tot i que després de descartar alguns perquè el seu perfil no s’adequava a l’oferta de feina, i que hem prioritzat al joves de Roses, finalment han estat 73 candidats a optar a un trebal”l, va afirmar la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

Workshop de Rpses
Joves de Roses esperant el seu torn per ser entrevistats al workshop realitzat al CAR Jove

La realització d’aquest workshop a Roses és una clara oportunitat pel jovent d’entrar en el mercat laboral, com va afirmar Jorquera, però sobretot per experimentar l’acció d’anar a buscar feina, “perquè són nois i noies que alguns d’ells no tenen l’experiència d’anar a la recerca de treball ja que és el primer que poden anar a treballar, i que no saben ben bé com presentar-se a una primera entrevista”. Per aquest motiu, l’Ajuntament va organitzar un taller, dies abans de la celebració del workshop, per saber que fer durant una entrevista i com elaborar un currículum.

Les empreses que enguany han participat en la 3ª edició del workshop de Roses han estat Delfin Immo, Restaurant l’Estrop, Cafeteria l’Escalam, Aventura Nàutica, Educar’t, Hostal Rom i Martin Faixò, aquesta darrera de Cadaqués.

D’aquí uns dies es donarà a conèixer als candidats qui són els afortunats que començaran a treballar.