Uns nens, que plegats, els encanta disfressar-se de dones pel Carnaval de Roses

Carnaval de Roses

Algunes de les futures Belles Dorments

La trentena de components de la colla Els Nens Plegats deixaran la disfressa de la reina Esmeralda per representar a La Bella Dorment

Colla Els Nens Plegats
Algunes de les futures Belles Dorments

L’any passat Els Nens Plegats es van embarcar a la nau pirata espacial del capità Harlock, d’una sèrie de dibuixos animats. Però no van anar disfressats de l’esmentat capità, sinó de la reina Esmeralda, personatge de la sèrie. I enguany han deixat l’espai per aterrar en un conte, el de La Bella Dorment, “sí, va sortir de manera espontània i va agradar, i anem de La Bella Dorment”, ha explicat Sebastian Mejía, un component de la colla.
En Sebastià ens va dir que van tenir la sort de poder posar una barraca per la festa major d’estiu, la qual cosa “ens ajuda amortitzar les despeses del carnaval, tot i que el lloguer de la nau no ajuda en res”. Per això van demanar la subvenció de 250 euros que ofereix l’Ajuntament.
Uns diners que sumats “als 200 euros que paga de quota cadascú de la trentena de membres, amb la modista inclosa”, serviran per sufragar tot el cost que suposa la festa de disfresses.

Colla Els Nens Plegats
Un ‘nen’, plegat per treballar

La carrossa voldrà representar el castell on viu La Bella Dorment, però deixant a part les carrosses i preguntat a en Sebastian per si estava content amb el número de sortida que li havia tocat en el sorteig, va contestar amb un to de resignació, “home, si no hi ha un altre opció, que vols fer”. I quan li vam preguntar amb quin número sortiria la seva colla vam entendre el seu to. Sortiran amb el 60. Tot i això, va considerar que és “un sorteig i és el que hi ha. Si surts amb bon número estàs content, i sinó, a resignar-se”.

Pel que respecte a fer les desfilades sense dispensar alcohol el “sembla bé, sempre i quan tothom ho respecti”.

Però, si ho pensen fredament, tan és el que pensin aquestes belles dorments, perquè si es compleix la maledicció de la bruixa del conte, es passaran tot el Carnaval i els 100 següents, dormint.