Uns veïns de Cadaqués retenen a un lladre a l’interior de casa seva fins l’arribada de la Policia Local, que el va detenir

Policia Local de Cadaqués

Objectes comissats per la Policia Local de Cadaqués al pressumpte lladre

L’home, de nacionalitat romanesa , va aprofitar la porta oberta d’un immoble de Cadaqués per entrar impunement a l’interior del mateix

Policia Local de Cadaqués
Objectes comissats per la Policia Local de Cadaqués al pressumpte lladre

Un agent de la Policia Local de Cadaqués, que es trobava, els passat dimarts, realitzant tasques de seguretat ciutadana per la població, va rebre l’avís dels propietaris d’una vivenda  que tenien a un home retingut a l’interior de la mateixa després d’entrar, presumptament,  per sostreure objectes de valor.

Quan el policia local va arribar a l’interior de l’immoble, ubicat al carrer Guillem Bruguera del casc antic de la població, es va trobar amb el presumpte lladre assegut en una cadira.

Els propietaris de la vivenda, després d’identificar-se a l’agent  del cos de seguretat, han declarat que tornant a casa seva des d’un local, que tenen a  només 6 metres de distància, han trobat a l’home quan ja sortia per la porta i el van retenir retingut fins que va arrjbar el policia local.

L’home, de nacionalitat romanesa,  va aprofitat que la porta no estava tancada amb clau per introduir-se a l’interior de la vivenda i regirar els  calaixos per agafar diversos objectes de valor, que un cop escorcollat pel policia municipal es va poder comprovar que els tenia amagats  a l’interior d’una funda de coixí  que duia a sobre, així com un tornavís de grans dimensions.
El policia municipal va procedir, doncs a llegir de forma clara i entenedora, donat la nacionalitat del presumpte lladre, dels drets que l’emparen, per seguidament procedir a la seva detenció.
Després de ser traslladat al Centre d’Atenció Primària de Cadaqués on va ser reconegut pel metge, el detingut va ser traspassat a una patrulla del Mossos d’Esquadra de Roses, que es va fer càrrec de les diligències de la seva detenció.