Va begut, se’n va presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i encasta el cotxe a la porta

Mossos d'Esquadra
Estat en que va quedar el cotxe després d'encastar-lo a la porta principal de la comissaria del Mossos d'Esquadra de Ripoll

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll han detingut al conductor com a presumpte autor d’un delicte de danys, d’atemptat contra el agents de l’autoritat i contra la seguretat viària per conduir temeràriament

Un home de 45 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Ripoll, s’ha personat, quan passaven pocs minuts de les cinc matinada, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ripoll per presentar una denúncia.

Poc minuts després, l’home, que esperava a fora de l’edifici dins el seu cotxe i amb símptomes d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques, ha engegat el vehicle i l’ha encastat a la porta principal de la comissaria. En aquell moment, sortosament, no hi havia cap persona en aquesta zona de la comissaria i ningú ha resultat ferit.

Immediatament s’ha detingut el conductor i s’ha comprovat que únicament havia causat danys a l’entrada de l’edifici.

El detingut, que no té antecedents, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll en les properes hores.