Vacances de Nadal plenes de cinema en català

Cinema en català
Fotogrames de Fred en juliol, Paddington i Bob Esponja 2

Bob Esponja 2 i Fred en juliol són dues de les pel·lícules en català que s’estrenaran per les festes de Nadal

Cinema en català
Fotogrames de Fred en juliol, Paddington i Bob Esponja 2

Durant el període de Nadal s’estrenen tres pel·lícules en català: Fred al juliol, en versió original subtitulada al català, i dues pel·lícules per a públic infantil i familiar, Bob Esponja 2 i Paddington, en versió doblada al català.

El 30 de desembre arriba Fred al juliol, una pel·lícula de suspens ambientada a Texas els anys 80. Un home irromp en una casa i el pare de família, Richard, no dubta a disparar-li en defensa pròpia. Convertit en un heroi local, quan sembla que el cas ja s’ha tancat, apareix el pare del lladre assassinat disposat a venjar-se de l’assassí del seu fill.

El dia de Reis s’estrena Bob Esponja 2, la segona part de la versió cinematogràfica de la famosa sèrie televisiva. Aquest cop, Bob Esponja i els seus amics han de trobar la pàgina d’un llibre màgic que ha robat un pirata. Per aconseguir-ho han de sortir de l’aigua i transformar-se.

El 6 de gener també s’estrena Paddington, una comèdia familiar protagonitzada per un jove ós peruà que, mogut per la seva passió per tot el que és britànic, decideix anar a Londres. Perdut a la gran ciutat, tindrà la sort de trobar la família Brown, que l’acollirà durant una temporada. La tranquil·litat s’acaba quan coneix una taxidermista (Nicole Kidman) a qui li encantaria exhibir el nostre ós protagonista en un museu.

Durant les vacances nadalenques continuarà la projecció d’altres films ja estrenats en català com Stand by me Doraemon, Big Hero 6 i les pel·lícules del cicle infantil Pack Màgic de Nadal.

Consulteu la cartellera de cinema en català a www.gencat.cat/llengua/cinema.