Els Vailets de l’Empordà actuen al matí i difonen el món casteller a la tarda

Els Vailets de l’Empordà

Els Vailets de l’Empordà durant la seva actuació a Sant Feliu

El diumenge va ser un dia ple d’activitats pels Vailets amb una actuació a Sant Feliu de Guíxols al matí i un taller casteller a la Festa de la Mainada de Camallera a la tarda.

Els Vailets de l’Empordà
Els Vailets de l’Empordà durant la seva actuació a Sant Feliu de Guíxols

Diumenge intens perquè els Vailets van afrontar un dia ple d’activitats, ja que Al matí es van desplaçar a Sant Feliu de Guíxols per actuar a la diada dels Minyons de Santa Cristina. Els de blau cel van aconseguir desenvolupar una bona diada descarregant un 2d6, un 3d6 amb agulla i un 4d6.
I a la ronda final van poder descarregar, també, el pilar de 5 i, així, poder treure’s l’espineta de la setmana anterior, quan no el van poder descarregar a la diada de la Colla Joves Xiquets de Valls.

I si al matí van aconseguir treure’s aquesta espina, la tarda la van dedicar a difondre el món casteller entre la mainada i les seves famílies de Camallera amb la celebració d’un taller de castells

Després de dinar els Vailets es van desplaçar fins a Camallera per participar a la Festa de la mainada amb un taller casteller. Així van poder acostar el món dels castells a tots els nens participants i a les seves famílies.