Els Vailets de l’Empordà busquen aficionats als castells per unir-se a la seva colla castellera

Vailets de l'Empordà

A part d’aficionats als castells els de la camisa lila també cerquen tabalers i grallers per completar una bona banda de música

Vailets de l'EmpordàEl proper divendres 13 de gener els Vailets de l’Empordà re-emprenen els assajos, els quals els permetrà afrontar una temporada castellera on hi actuaran a la ja tradicional diada del bateig a Castelló d’Empúries, una actuació al bressol de la tradició castellera i la seva participació a la trobada de Colles Gironines, entre d’altres diades arreu de Catalunya.

Una temporada en la que els de la camisa blau cel volen afrontar amb garanties i és per aquest motiu que fan una crida a tots els aficionats al món dels castells, ja siguin avis, nens, adults, alts i baixets que vulguin unir-se a la colla castellera dels Vailets de l’Empordà per tal de poder completar les seves construccions.
Així també, tenen al punt de mira en la recerca de tabalers i grallers que vulguin formar un bon equip de músics per tal de complementar les seves actuacions.

Però les diades castelleres on participaran els Vailets no seran l’única activitat que portaran a terme al llarg de la temporada, ja que tenen previst la seva participació en el Festival Terra de Trobadors de la seva localitat, Castelló d’Empúries, l’organització de colònies per la mainada, caminades i moltes altres activitats de caràcter lúdic.

Tot i això, els Vailets de l’Empordà es troben centrats ara en els del carnaval i la primera aparició per la Festa de la Candelera.