Els Vailets de l’Empordà estrenen el seu himne “Amb el cel i la terra”

Vailets de l'Empordà
Els Vailets de l'Empordà en una actuació a les portes de la Basílica de Castelló d'Empúries / Arxiu

Pau Foraster ha estat l’autor de l’himne “Amb el cel i la terra”, que estrena la colla castellonina.

Vailets de l'Empordà
Els Vailets de l’Empordà en una actuació a les portes de la Basílica de Castelló d’Empúries / Arxiu

Amb el títol “Amb el cel i la terra” els Vailets de l’Empordà ja tenen himne per ballar i cantar a les places on vagin a alçar els seus castells, gràcies a la iniciativa d’un del seus membres, Pau Foraster, cantant del grup The Cuit’s.
Foraster va entrar a l’associació castellera fa just un any i mig. I ja, des de llavors, “volia fer un regal a la colla que em va acollir i que en poc temps m’ha fet sentir com un més. La música crec que és la manera més apropiada de mostrar el meu agraïment a Vailets, però alhora volia que la colla pogués gaudir d’un himne i que se’l pogués fer seu”. 
Així doncs, l’himne dels Vailets de l’Empordà és una producció local escrita pel cantant de The Cuit’s i gravat i masteritzat per Makenrow als estudis de Cabanes.

El tema escrit per Pau Foraster, “Amb el cel i la terra”, és una cançó amb un estil pop-rock amb tocs de fusió, de manera que arriba fàcilment a tots els públics, des dels més petits als més grans. La lletra, diu el seu autor, “intenta reflectir els valors i sentiments castellers i transmetre la motivació d’una colla”.