Roses Cultura

La valoració del Carnaval de Roses “és positiva però tampoc ha estat per donar un 10”

Carnaval de Roses 2017
Coreografia guanyadora del Carnaval de Roses de la colla A Corre Cuita durant la desfilada de divendres

El regidor de Festes, Francesc Giner dóna qualifica amb un “notable baix” la celebració del Carnaval de Roses d’enguany

Carnaval de Roses 2017
Coreografia guanyadora del Carnaval de Roses de la colla A Corre Cuita durant la desfilada de divendres

El regidor de Festes, Francesc Giner, afirma que la “valoració del Carnaval de Roses d’enguany és positiva però no ha estat de deu, sinó que més bé és un notable baix”. Tot això, el regidor ha remarcat que aquest notable ha estat possible “gràcies a la implicació de totes les colles i a que tots els actes i novetats que hi van haver van anar molt bé”.

Novetats com no poder beure i menjar durant les passades (que tothom va respectar), com la del concurs de carrosses, coreografies i disfresses “que a les colles els hi va agradar, i considero que serveix per incentivar als participants en fer un carnaval millor”, ha dit Giner, reconeixent que en la categoria de carrosses “potser la de Missió Possible, que estava molt ben elaborada, es mereixia estar dins aquests premis, però només podem donar 3”.

I novetat també va ser la del fill musical a la plaça Sant Pere durant diumenge i dilluns a la tarda, la qual cosa “totes les reticències inicials de moltes de les colles, va ser un encert, ja que molts d’ells es van mostrar molt contents de l’ambient que es va viure a la plaça durant aquest dos dies”.

Què cal millorar per arribar a l’excel·lent

Segons el regidor de Festes per a que el Carnaval de Roses pugui assolir un excel·lent, “tot i que és complicat d’aconseguir, seria que hi hagués més coreografies, que les disfresses fossin treballades i artesanals, i que la distància entre les carrosses es respectés per fer la desfilada més fluida i amena de cares a la gent que ens ve a veure”.

D’altra banda, Giner ha assenyalat que en breu, “segurament la setmana vinent” està previst celebrar una reunió amb els cap de colla i tots els agents que van participar en l’organització del Carnaval per tal de fer una valoració general de la festa de disfresses.