Fira de la Rosa de Roses

Valoració del pacte de Govern de Roses entre el PSC-JUNTS-GdP

Eleccions municipals 2023 a Roses
El candidat de Lliures Roses Ara PL, en el moment de votar el dies les eleccions municipals

Lliures Roses Ara PL agraeix, a través d’un comunicat, la confiança dels rosincs en la seva proposta electoral a la vegada que critica que dos partits independentistes com Junts i Gent del Poble hagin pactat “amb un partit del 155” i que, a més “posarà els molins a la badia de Roses”

Valoració del pacte de Govern de Roses entre el PSC-JUNTS-GdP:

En primer lloc, des de Lliures per Roses volem felicitar el guanyador de les eleccions: ERC.

També volem aprofitar, per donar les gràcies al suport que hem rebut per part dels rosincs/ques, ens fa molt feliços haver millorat el resultat respecte a les eleccions del 2019.

Hem augmentat en vots i doblat els regidors, passant així de ser la sisena força a la quarta. Un gran èxit tot i la gran abstenció que hem patit.

El pacte que es va fer evident diumenge no ens ha sorprès. De tots és sabut que el pacte de Canyelles estava trencat.

El que sí que ens ha sorprès, és que tot i ser la quarta força política amb dos regidors, no se’ns hagi tingut en compte.

Fa quatre anys, Junts i Gent del Poble van dir que mai pactarien amb un partit del 155. Han rectificat, sense comentaris!

Igualment, han pactat amb el partit que posarà els molins a la badia de Roses… tan en contra que n’estaven, sense comentaris!

Des de Lliures per Roses, com és el nostre tarannà, anirem a fer una oposició com sempre constructiva però contundent. Ja n’hi ha prou de promeses electorals que quedin als calaixos agafant pols.

Pel bé de Roses esperem que facin un bon govern, que feina en tenen i molta.

Lliures per Roses ARA PL