Valuós i treballat empat l’aconseguit pel Sala Roses Team a la pista del Celrà

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Jugadors i equip tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Els jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team van aconseguir igualar el marcador després d’anar perdent 3 a 0

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Jugadors i equip tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Que el nivell de joc dels jugadors del Club Esportiu Roses va a més a mesura que avança la temporada és una evidència, com així ho demostra l’escalada que han fet en la general, passant dels últims llocs a situar-se al mig de la taula classificatòria.

Però diumenge passat van sortir a la pista del Multiesports Celrà F.S. adormits. Una falta d’intensitat que va provocar que al minut 16 ja perdessin per 3 a 0. I sort que van poder aguantar aquest marcador advers fins al descans sense que l’equip local fes més gols.

Però, després que el tècnic Esteban Chaves llegís la cartilla als seus jugadors durant el descans, aquests van sortir amb el chip canviat. Els rosincs van saber guardar bé la seva porteria a la vegada que creaven ocasions de gols per intentat retalla les distàncies en el marcador. Ocasions, però, que no es materialitzaven en gols.

Era questió de paciència, movent bé la pilota i amb la intensitat de joc que va faltar a la primera part, el gol havia d’arribar.

I va ser Ivan Pérez el que va obrir la llauna del Celrà al minut 35, per fer pujar l’ 1 a 3. I el mateix jugador en dos minuts, els que van del 46 al 49 va aconseguir igualar el matx per aconseguir un punt d’or per al Sala Roses Team. Un empat que podria haver estat la victòria si els rosincs haguessin materialitzat la darrera ocasió sobre la botzina.

Amb aquest resultat, el Club Esportiu Sala RosesTeam es situa en el sisè lloc, tot just per darrera, precisament, del Celrà.

Aquest diumenge, a les 10 hores, els rosincs jugaran com a locals al pavelló esportiu municipal contra el Vilobí en el que serà el primer partit de la segona volta de la 2ª Divisió Territorial C de la Lliga de Futbol Sala.