Roses Cultura

El VAR decideix un empat a 1 al partit de futbol del Carnaval de Roses 2018

Carnaval de Roses 2018
Tots els que van participar (jugant o mirant) al partit de futbol del Carnaval de Roses 2018

El VAR (video assistant referee, àrbitre assistent de vídeo), reflecteix que dels 28 gols marcats durant el matx amb jugadors disfressat només 2 van ser vàlids

Carnaval de Roses 2018
Tots els que van participar (jugant o mirant) al partit de futbol del Carnaval de Roses 2018

El partit disputat ahir al camp municipal del Mas Oliva entre els equips del bars Vermut i Cerdanya contra els de La Sirena i Ca la Margarita va tornar a quedar en empat. El mateix resultat, que l’any passat, tot i que en aquesta ocasió ha estat un empat un gol.

Al final dels 90 minuts, (creiem que ens van jugar 90, però igual van ser 60) el partit va quedar en un escandalós 14 a 14.
Uns gols que el trio arbitral (que anaven de negre, però no sabem exactament de què) anava donant com a legals, tot i que no paraven de fer anotacions en l’acta arbitral.
Tant escrivien els centenars d’espectadors que omplien l’estadi de l’A.E. Roses pensaven que estaven escrivint anotacions en el seu diari personal i íntim.

Però quan va acabar el matx tothom van comprendre que anotaven, ja que van demanar el visionat del VAR (video assistant referee, árbitre assistent de vídeo), ja que “tenim dubtes de la validesa d’alguns gols, i per no interrompre l’espectacle hem decidit fer-ho al final”, van dir a l’uníson els jutges esportius.

I després del visionat el VAR es va comprovar que de tots els 28 gols únicament 2 van ser totalment legals, establint això com a resultat final de partit un empat a 1. Una decisió que var ser compartida esportivament per tots els jugadors i jugadores.

Uns jugadors i jugadores que van oferir el partit de futbol més net, just i esportiu de la historia d’aquest esport, tot i que la procedència de tots ells era ben diversa, ja que, per exemple, uns venien de l’Àfrica i d’altres de la Galaxia…

Carnaval de Roses 2018
Aquest nen va ser escollit com el millor jugador del partit

I per unanimitat dels emperadors, africans, galàctics, cavallers Jedi… es va decidir que el regidor d’Esports, el cantant d’Abba, Juan M. Fernájndez, lliurés el trofeu de campió al jugador més jove del partit, que va ser distingit, així mateix, com el millor del partit de futbol del Carnaval de Roses 2018.

Aquest és el tercer any de la recuperació del tradicionat partit de futbol del Carnaval de Roses que enfronta a jugadors disfressats entre un combinat dels Bars Cerdanya i Vermut contra un altre format pels restaurants Ca la Margarita i La Sirena. Un partit que “tindrà continuïtat, i tant, perquè l’any vinent el tornem a celebrar segur”, va afirmar un dels seus impulsors, Toti Puigmal.