Variabilitat meteorològica per Setmana Santa

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que el pas d’algunes pertorbacions donaran lloc a una variabilitat meteorològica durant els propers dies
meteo_setmana_santa

La resta de dijous Sant es preveu poc ennuvolat, tot i que a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i meitat est que deixaran alguns xàfecs que localment podrien anar acompanyats de tempesta. La cota de neu voltarà els 2000 metres.
Divendres Sant estarà entre mig i molt ennuvolat, i la nuvolositat més compacta es concentrarà a la meitat oest i al terç nord. En aquests sectors podran caure algunes precipitacions aïllades i poc abundants, amb una cota de neu que es mantindrà al voltant dels 2000 metres.
Dissabte i diumenge dominarà el sol en general, amb el creixement de nuvolades de tarda al Pirineu i al quadrant nord-est, on es preveuen alguns ruixats localment acompanyats de tempesta, especialment dissabte. La cota de neu davallarà fins els 1600 metres.
Dilluns de Pasqua arribarà una nova pertorbació que farà augmentar la nuvolositat en general i la possibilitat de precipitacions a qualsevol punt, tot i que s’anirien restringint la meitat nord del país amb el pas de les hores.

L’ambient es mantindrà suau tots els dies amb lleugers alts i baixos de la temperatura, malgrat que a partir de dilluns s’iniciarà una davallada tèrmica.

Aquesta predicció també es pot consultar aquí

Més informació a www.meteo.cat a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat