Vehicles de segona mà a Roses bons, bonics, barats i amb garantia

911 Taller
911 Taller diposa en estoc de vehicles d'ocasió

911 Taller disposa d’un estoc de vehicles d’ocasió, de mitja i alta gamma totalment revistats i amb una garantia d’un any

911 Taller, en el seu local de 300 m2 de superfície dedicat a la reparació de cotxes disposa d’un petit departament de venda de vehicles d’ocasió.
Rafa Ortiz, és un enamorat dels cotxes, no en va és el president del Motor Club Tocat pels Clàssics, i com a gerent de 911 Taller quan veu un bon cotxe i té la possibilitat d’adquirir-lo no ho dubta. Ho fa.

I ho fa simplement per oferir la possibilitat als seus clients de poder conduir de la conducció d’un cotxe de mitja-alta gamma bo, bonic i realment econòmic.

Garantia d’un any d’àmbit estatal

Tots els vehicles de que disposa 911 Taller, no cal ni dir-ho, estan totalment revisats i amb l’ITV al dia. Tot això, el comprador d’un dels vehicles gaudirà d’un any de garantia. Una garantia, a més, d’àmbit estatal, és a dir, que si es va de viatge i té algunproblema mecànic per exemple, a Màlaga, només caldrà que el porti a un taller on el repararan el vehicle sense cap cost gràcies a la garantia.
Cal a dir que en els vehicles comercials la garantia és de 6 mesos.

El canvi de nom inclòs

Tothom sap que alhora d’adquirir un cotxe de segona mà el comprador s’ha de fet càrrec de tota la paperassa i despesa econòmica que significa fer el canvi de nom, ja bé personalment o contractant els serveis d’un gestor.

Doncs, amb 911 Taller no haurem de fer res d’això, ja que es fa càrrec de canviar el vehicles de titular sense cap càrrec per al comprador.

Vehicles en estoc de gamma alta de 911 Taller

 • Volvo S80, 130.000 km, climatitzador, tapisseria de pell, llums de xenon, llantes d’alumini i telèfon

  911 Taller
  Els vehicles d’ocasió de 911 Taller són totalment revisats i amb garantia
 • BMW 320d, 69.000 km, tapisseria de pell, climatitzador i llantes d’alumini
 • Renault Megane Cabrio, descapotable 110.000 km, full equip, tapisseria de pell, descapotable elèctric, climatitzador, llums de xenon i llantes d’alumni
 • Porsche Cayenne, 540 CV Turbo, 100.000 km, tapisseria de pell i llantes d’alumni
 • Porsche 911, 130.000 km, tapisseria de pell i llantes d’alumni
 • Volvo XT 90, 2.4D, 185 CV, climatitzador, tapisseria de pell, llums de xenon, llantes d’alumini

Vehicles en estoc de gamma media de 911 Taller

 • Toyota RAV-4, 230.000 km
 • Fiat Panda, 84.000 km, baix consum

Vehicle industrial en estoc de 911 Taller

 • Opel Corsa industrial CDTI, panelat per a càrrega amb 134.000 km

Per veure els vehicles i tenir més informació només cal passar-se pel 911 Taller, ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66, tot i que també es pot accedir pel carrer Pare Antoni Maria Claret, nº 46, tocant a la Gran Via, com surt indicat en el mapa de sota.