Nadal a Roses

Veieu aquesta imatge de Carnaval? La veieu?

Per Carnaval, no tot s'hi val
Un moment de la 'performance' representada durant la campanya “Per Carnaval no tot s'hi val” al 2014 / Foto: arxiu

Per Carnaval, no tot s’hi val

Per Carnaval, no tot s'hi val

Doncs aquesta imatge que veieu a dalt és de la ‘perfomance’ que va organitzar l’Ajuntament de Roses emmarcada en la campanya ‘Per Carnaval, no tot s’hi val’, per sensibilitzar sobre l’abús de consum d’alcohol i l’ús d’altres substàncies durant el Carnaval de Roses.

Aquesta imatge que veieu, és ficció. Però ahir a la nit es va convertir, desgraciadament un altre cop, en realitat. Amb els mateixos protagonistes que surten en aquesta fotografia de ficció. Els mateixos. La Policia Local, la Creu Roja i, enlloc de la figurant de la ‘perfomance’ , una noia jove participant al Carnaval.

No vam voler realitzar cap foto per respecte encara no sabem aquí. A la noia? Als responsables de la seva colla? Segurament a la noia, tot i que el respecte ho va perdre ella mateixa.  La quantitat, suposadament d’alcohol que va ingerir va provocar que caigués  a terra i a terra va vomitar tot el que tenia a dins de l’estómac… Llàstima de fideus.
La intervenció de la Policia Local i la Creu Roja, així com d’altres participants a la desfilada, va permetre que en cinc minuts fos evacuada al CAP per ser atesa, i que la cosa no passés a majors.

Potser, la festa del Carnaval de Roses d’hagi acabat per aquesta noia, perquè… PER CARNAVAL, NO TOT S’HI VAL!!