Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Veray: “Concentrar el vot en el PP és l’únic que garanteix derogar el sanchisme”

La candidata del PP al Congrès dels Diputats per Girona, Concepció Veray, apunta que el PP és l’únic partit amb capacitat real per disputar la presidència i treure Sánchez de la Moncloa  

“Concentrar el vot en el PP garanteix derogar el sanchisme i posar Girona a l’agenda de prioritats del Govern”. D’aquesta manera va encetat, ahir a mitjanit, la campanya electoral la candidata del PP al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, durant l’acte de descoberta del cartell que els populars van realitzar al restaurant El Cabrit, a Girona. Veray va voler deixar clar que “només hi ha un partit amb capacitat suficient per arribar al Govern i ser alternativa real al sanchisme: el PP”.

“Hi ha una possibilitat de treure Sánchez de la Moncloa, una única opció que pot fer-ho, i aquesta és el PP, perquè no hi ha cap altre partit que es pugui disputar la presidència”, va assenyalar la candidata. És per aquest motiu que va demanar als gironins “que ens facin confiança” i evitin dispersar el vot doncs es tracta d’unes eleccions “crucials” en les quals “ens juguem seguir amb les mentides i manipulacions del sanchisme o iniciar una etapa de creixement, progrés, unitat i bon govern de la mà d’Alberto Núñez Feijóo”.

Veray va recalcar la importància de “disposar d’un diputat popular gironí” amb un govern presidit per Alberto Núñez Feijóo perquè “garanteix que la província estigui ben representada, torni a formar part de l’agenda de Govern i es puguin executar projectes, acabar les infraestructures pendents i recuperar els 5 anys perduts que ha suposat un Psoe entregat a l’independentisme, als partits que volen boicotejar la convivència i amb un diputat gironí absolutament desaparegut”.

La candidata popular va manifestar que “sortim a guanyar” i per aquesta raó ha demanat als gironins “que ens facin confiança” i concentrin tot el vot en el PP.