Vermut groc a Roses amb l’assistència del president de la Generalitat, Quim Torra

Vila de Roses

Aquest vermut groc té com a objectiu recaptar fons per l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) i la Caixa de la Solidaritat

Vila de RosesDes del passat 17 de maig Quim Torra és el nou president de la Generalitat. No fa encara un mes que va prendre possessió com a màxima autoritat del país i Roses serà, demà, un les primeres poblacions de Catalunya que visitarà Torra des que va estrenar el càrrec.
Ho farà a l’acte que ha organitzat la secció local de l’ANC, Òmnium Cultural i el CDR (Comitè de Defensa de la República) de Roses, que porta per títol ‘Vermut groc’ i que “té per finalitat recaptar fons per l’ACDC, l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics, i per la Caixa de la Solidaritat”, ha explicat Imma Carrion, coordinadora de Roses per la Independència.

A l’acte, que s’iniciarà a les 11:30 hores, també està previst l’assistència del periodista Carles Ribera, director del setmanari ‘La República’, i del vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, Pep Cruanyes.

El vermut consistirà en unes “botifarres amb forma de llaç que es vendran amb una beguda al preu d’entre 5 o 6 euros”, ha desvetllat Carrion.

A part dels parlaments del president de la Generalitat Quim Torra i Pep Cruanyes, està prevista també una petita actuació musical a càrrec de Cesc i Madame Mustash.