Un vermut ha preparat la secció local d’ERC a Roses com a primer acte de campanya electoral

Eleccions generals 26 J

Candidats al Congrés dels diputats i al Senat hi participaran en aquest vermut que se celebrarà aquest diumenge

Eleccions generals 26 JAquesta mitjanit s’ha iniciat la campanya electoral per a les properes eleccions generals del 26 J, després de la incapacitat dels nostres representants polítics nacionals de formar govern.

I dins d’aquesta campanya electoral la secció local d’ERC Roses ofereix aquest diumenge, 12 de juny, a les 12 del migdia un acte-vermut amb la participació de grans ponents de la política actual.
Una ‘vermutada’ popular que es portarà a terme a la plaça Catalunya amb la participació del jutge Santi Vidal candidat al Senat, Eduardo Reyes diputat al Parlament de Catalunya, Teresa Jordà cap de llista per Girona i Jordi Martí candidat al Senat per Girona, “els quals parlaran sobre com treballar per les persones sense demanar permís”, ha afirmat la regidora republicana a l’Ajuntament de Roses, Vero Medina.

Quinze dies de campanya que des d’Esquerra Republicana de Catalunya “els encarem amb molta energia i molta força, perquè pensem que tenim l’obligació i el deure de ser-hi a qualsevol estament per tal de representar al nostre país i la nostra gent”, ha destacat Medina.

Un vermut que té com a objectiu sortir del típic acte de campanya electoral, i intentar apropar el polític al ciutadà.