Ves-hi a l’Aqua Brava amb la promoció 2×1 que regala la Piscina Municipal de Roses

Aqua Brava

La Piscina Municipal de Roses regala 2 entrades al preu d’una als seus abonats per anar al Parc Aquàtic Aqua Brava

Aqua BravaEsteu tot l’any anant a la Piscina Municipal de Roses per cuidar de la vostra salut i mantenir la vostra bona forma física. Un afició, que es vulgui o no, algun que altre dia us ha representat un petit, o gran, sacrifici.

Petits o gran sacrificis que ara els responsables de la instal·lació aquàtica volen premiar amb una jornada d’esbarjo i divertiment… Aquàtic.

Així, aquest proper cap de setmana, dissabte, dia 5, i diumenge 21 de setembre de 2015, els abonats a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava amb una promoció 2×1.

Com obtenir aquest decompte?
Molt fàcil, només cal demanar el tiquet d’aquesta promoció a la recepció de la Piscina, i un cop a les taquilles del Parc Aquàtic s’ha de mostrar juntament amb el vostre DNI… I a gaudir d’una jornada d’atraccions aquàtiques per a dues persones al preu d’una.

Cal recordar que durant tot l’estiu, i per el queda d’ell, només mostrant el carnet d’abonat de la Piscina de Roses i el DNI, tindràs un 10% de descompte per a tu i els teus acompanyants, això sí, un màxim de 3.

Deixa el que estàs fent i passa un moment per la recepció de la Piscina i aprofita el 2×1 a l’Aqua Brava.