‘Vestigis’, film 100 x 100 de Roses del qual una exposició ofereix un tastet del rodatge

Exposició fotogràfica de 'Vestigis'

El fotògraf José Roy, observat pel director i actors de 'Vestigis' en la imatge que més l'agrada de totes les que fer

El Cafè Si Us Plau de Roses va acollir dissabte l’exposició del rodatge realitzada pel fotògraf José Roy

Exposició fotogràfica de 'Vestigis'
José Roy, observat pel director i actors de ‘Vestigis’ en la imatge que més l’agrada de totes les que va fer el fotògraf

La pel·lícula ‘Vestigis’, del director rosinc Ivan Morillo i rodada íntegrament a Roses se preestrenarà enmig de les Festes de Nadal, però ara, ja, se’n pot gaudir d’un tastet, de les imatges fotogràfiques que va fer José Roy durant el seu rodatge.

Una exposició del fotògraf José Roy, que acull el Cafè Si Us Plau, per tal de promocionar un xic més la pel·lícula, i en la que es pot veure en aquesta mostra“el making off del film amb un equip molt petit però molt compenetrat i treballador que es van empènyer en treure un projecte cinematogràfic endavant en només 9 dies amb molt poc pressupost. Podem veure com estan treballant els actors, però sense desvetllar la trama de la pel·lícula”, va destacar Roy.
L’autor de l’exposició, guanyador dos anys de manera consecutiva del Concurs de fotografia del Carnaval de Roses, és el primer cop que treballava en el rodatge d’un film, una experiència que “realment va ser molt satisfactòria, sobretot, al estar envoltat d’un gran equip humà”.

El director de ‘Vestigis’, el rosinc Ivan Morillo, va confessar sentir-se “molt satisfet del resultat final de la pel·lícula, i una mostra de tot plegat és el resultat d’aquesta exposició que, per altra banda, he quedat content del seu treball de foto fixa.

‘Vestigis’, al circuit de festivals cinematogràfics promocionar-la i distribuir-la

La pel·lícula ja està acabada, falta només retocar l’edició, afegir la banda sonora i polir altres aspectes. Un cop es tingui el producte final de ‘Vestigis’ se’n portarà al circuit de festivals per promocionar i distribuir la pel·lícula, “per la qual cosa la donarem per visionar a directors de prestigi per a que ens ajudin quin és el millor circuit de festivals per presentar-la”, va dir Morillo.

Inauguració de “Com es va fer… Vestigis”

El coproductor executiu de ‘Vestigis’, Thomas Spieker va organitzar la inauguració de la mostra de fotos fixes del rodatge realitzada per José Roy. Una inauguració en la que va assistir tot l’equip de rodatge, ja que el que es tracta ara és promocionar el màxim possible la pel·lícula.

Però com persona peculiar que és aquest productor, en Thomas va voler donar a aquest acte cultural una pinzellada política, no per l’assistència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la qual va anar molt bé perquè va ajudar a que Roy, tímid ell, digués la seva impressió, la seva experiència, com a fotògraf en la pel·lícula ‘Vestigis’.
Sinó per la pinzellada política en un acte cultural, i més concretament, de campanya electoral, per la presència d’Elena Ribera, número 2 de Democràcia i Llibertat al Congrés per Girona.

Però bé, Spieker és el productor del film, i la millor manera de promocionar-lo és ell, el productor, que és el que fa arribar els diners.