Vetllada memorable de música a la inauguració del cicle de concerts de Viumúsika al Teatre de Roses

Associació Viumúsika

Terry Patrick Ryan intepretant un dels temes de 'The Humbling of the goat’

El músic rosinc d’origen irlandès, Terry Patrick Ryan, va ser l’encarregat d’inaugurar els concerts de Viumúsika de petit format

Viumúsika
Terry Patrick Ryan intepretant un dels temes de ‘The Humbling of the goat’

El passat divendres es va encetar al Teatre de Roses, reconvertit en un coffè-music, el darrer cicle de concerts de Viumúsika. Una actuació que va servir a Terry Patrick Ryan, músic nascut a Dublín, Irlanda, i establert des de fa gairebé 20 anys a Roses, per presentar el seu primer treball en solitari, ‘The Humbling of the goat’ o ‘La Humiliació de la cabra’.

Un disc composat per 16 temes on Terry es va “deixar portar per la música, tot i que soni a tòpic i em van sortir temes de diferents gèneres que van des del blues al jazz, passant per bandes sonores originals, el rock, temes més pop i d’altres de folk irlandès”, va afirmar l’artista poc abans de presentar el seu disc.

Associació Viumúsika
El music figuerenc, Joan Berenguer, també va actura al concert de Viumúsika

El treball va ser enregistrat en només 24 hores als estudis que té a Martorell el músic figuerenc, Joan Berenguer, que va ser, precisament el que va encetar la vetllada musical oferint durant uns 30 minuts la seva qualitat com a intèrpret.

Tot seguit va sortir a l’escenari l’anunciat en el cartell de presentació del primer concert de Viumúsika d’enguany, Terry Patrick Ryan. I ho va fer acompanyat en els seus dos primers temes pel music Pablo Guirao, un altre music de casa ben conegut pel públic rosinc.

Associació Viumúsika
Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao tocant a duo

Terry va deixar emprenta de la seva qualitat com a guitarrista al llarg de la hora i mitja que va durar la seva actuació alhora d’interpretar els temes del seu primer treball en solitari, un disc fruit de “que primer cop a la meva vida em vaig trobar sense grup ni cap projecte en concret, llavors se’n va ocórrer fer el que em donés la gana, i després d’un any de treball tenim ‘The Humbling of the goat’.
La Humiliació de la cabra’, que amb la complicitat de  Joan Berenguer i Pablo Guirao va donar com a resultat una vetllada musical memorable en el primer concert del cicle de Viumúsika per enguany.

El disc d’en Terry es pot adquirir a través de bandcamp.com  per només 5 euros. Només cal posar a la caixa de recercar el nom complert de Terry Patrick Ryan

El proper concert de Viumúsika tindrà lloc el primer divendres del mes de març, dia 7, amb l’actuació de Tomeu Penya, on presentarà el disc ‘Romantic Revetler’.