VI Mostra del Vi DO Empordà a Roses

VI Mostra del Vi DO Empordà

Aquest diumenge se celebra la VI Mostra del Vi DO Empordà a Roses

Una sisena Mostra que tindrà lloc aquest diumenge, 28 d’abril, juntament amb la tercera gimcana Vi-Kids

VI Mostra del Vi DO Empordà
Aquest diumenge se celebra la VI Mostra del Vi DO Empordà a Roses

La Mostra del Vi DO Empordà de Roses i el festival Vívid tenen com a objectiu donar a conèixer els productes del territori i contribuir a la creixent interacció entre turisme i enologia.
I amb aquesta finalitat, Roses, en el marc del Festival Vívid, i com a membre de la Ruta del Vi DO Empordà , acull, aquest diumenge electoral i per sisena vegada la Mostra del Vi DO Empordà.
Aixi, aquest 28 d’abril, de 17 a 21h, a la plaça de Catalunya, diversos cellers de l’Empordà oferiran els seus productes, mentre infants i famílies podran participar en la tercera edició de la Gimcana Vi-Kids.

La Mostra permet descobrir i tastar, en un sol espai, diferents productes enològics elaborats per cellers de renom de les nostres comarques. Aquest any comptarà amb la participació dels  cellers La Vinyeta, Cellers d’en Guilla, Vinyes dels Aspres, Empordàlia, Celler Cooperatiu d’Espolla,  Mas Llunes i Masetplana. Com cada any, els vins es podran acompanyar amb tastets gastronòmics que, en aquesta edició, estaran elaborats amb productes del segell de qualitat Girona Excel·lent.

El sector vinícola empordanès està assolint una qualitat àmpliament reconeguda que la celebració del Festival Vívid vol posar en valor, amb la promoció dels productes del territori entre la població local, els visitants i, especialment, en els establiments de restauració que són els principals promotors dels productes de proximitat.

Per tercer any, durant la Mostra del Vi, les famílies podran passar també una bona estona participant a la Gimcana Vi-Kids. S’hauran de superar diverses proves de destresa, i artístiques: tres en ratlla, tacte i olfacte, punteria, trepitjar raïm, joc de deducció… relacionades amb el món del vi. També per als més petits, fins a 5 anys, es proposa un taller d’artesania a la zona Vi-Baby.

Durant la Mostra del Vi es durà a terme el sorteig de premis de la quarta edició de la Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà que hagin entregat la butlleta per votar la millor tapa de l’edició 2019. El resultat de la votació es farà públic el mateix dia. Aquest any hi haurà 5 premis, consistents en lots de vi, visites a cellers i participacions a la propera Ruta de les Tapes.