Via Catalana, es pot dir més alt, però no més clar: Independència!!

Assemblea Nacional Catalana

Èxit rotund de la Via Catalana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana per reclamar la Independència de Catalunya

Via CatalanaLa cadena humana per reclamar la Independència de Catalunya, organitzada per l’ANC ha desbordat totes les previsions i  es podia haver fet dues cadenes. El recorregut total sumava 400 quilòmetres, es va calcular un metre per persona, per tant es necessitava 400.000 mil persones per fer-la realitat. I el poble català ha demostrat que l’independentisme es el seu desig, ja que s’ha superat amb escreix aquesta xifra, superant el milió de participants.

Un desig que ha manifestat de la manera més pacífica i fraternal possible, unint el territori de nord a sud amb centenars de milers de persones agafades de la mà.

Catalunya ha parlat, i ho ha fet ben alt, i no ho pot dir més clar. Vol la Independència. Vol ser un poble lliure.

I si l’ANC ha vist com el poble català ha respòs massivament a la seva convocatòria per completar la cadena humana de la Via Catalana, la secció territorial de l’Assemblea, Roses per la Independència, ha passat per la mateixa situació. Es necessitaven 500 persones per cobrir el tram 687 de Pont de Molins assignat a Roses. S’han reunit al voltant de 2.000 persones. Una constatació que Roses com tots els pobles arreu Catalunya, vol la Independència. Vol la llibertat. Els rosincs volen viure en un país lliure.