Viatge des de Roses per anar a veure La Passió d’Olesa de Montserrat

La Passió d’Olesa de Montserrat

L’Associació Ociart de Roses organitza una excursió per a l’1 de maig per a anar a Olesa de Montserrat a veure La Passió.

La Passió d’Olesa de MontserratLa Passió d’Olesa de Montserrat és una obra de teatre de grans dimensions, tant pel que fa a escenografia com a nombre d’actors figurants, que sol arribar als 500 en cada representació. Les representacions se solen dur a terme durant els caps de setmana dels mesos de març, abril i maig.

Enguany, aprofitant que l’1 de maig cau en dimarts i molta gent agafarà uns dies de vacances també es representarà aquest dia, que ha estat l’escollit per l’Associació Ociart de Roses “per organitzar un viatge en autocar fins a Olesa de Montserrat per anar a veure-la”, ha afirmat el membre de l’entitat, Jordi Segura, ja que l’objectiu d’Ociart és, segons Segura, “potenciar les experiències artístiques i culturals com, per exemple, la creació d’una batucada que funciona amb molt d’éxit als diferents esdeveniments festius de Roses, però també té com a objectiu principals organitzar viatges i excursions per anar a veure obres i esdeveniments artístics com aquest de La Passió d’Olesa de Montserrat”.

El preu total de l’excursió, que inclou el viatge en autocar, l’entrada i el dinar és de 49 euros.
Els interessats en anar han de trucar per resevar plaça al telèfon 649 928 474, destacant que les places són limitades.